Vila Plavi Horizonti - Smeštaj na Tari


Vila „PLAVI HORIZONTI“ se nalazi na sredokraći između Zaovljanskog jezera i najviših vrhova planine Tare, na 1112 m nv. Stoga, sama lokacija pruža veliki izbor i mogućnost uživanja:
- na velikom Zaovljanskom jezeru: plivanje, pecanje nautika ...
- na prostranim livadama, šumskim stazama i proplancima:
ugodne šetnje, biciklizam, visokogorsko planinarenje ka izazovnim vrhovima i nezaboravnim vidikovcima, posete izletištima, izvorima, rečicama i njihovim vodopadima, posete čobanima i njihovim kolibama, etno naseljima,
crkvama i manastirima u užem i širem okruženju, učešće i u drugim
različitim oblicima zabave u prirodi

Zabavni park u dvorištu

U objektu je na raspolaganju potpuno opremljen i kategorisan apartman sa četiri zvezdice prve kategorije namenjen za korišćenje u svim godišnjim dobima, sa kompletnom savremenom kuhinjom, trpezarijom - dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš kabinom, dve prostrane trokrevetne sobe.
U prizemlju je velika tersa na južnoj ekspoziciji sa koje se stupa u prostrano dvoriste u istom nivou i čini je izuzetno pogodnom za masovnije druženje, društvene igre i ugodnu zabavu.

.

 

 

 

Smeštaj Zaovine Karaklije | Zaovljansko jezero

Boravak na Tari, upoznavanje njenih lepota i čari, probudiće sva Vaša čula, čineći da se uvek vraćate ovoj planinskoj kraljici doživljavajući je svaki put drugačije. Očekuju Vas susreti sa reliktnim i endemskim vrstama biljnog i životinjskog sveta, susreti sa grupama znatiželjnih kao što ste Vi, kontakt sa meštanima sa svim njihovim obeležjima što im je ova Planina uslovila i podarila. zaselak Vežanja

Od administrativnog centra Vežanja, u kojem se nalaze: crkva brvnara, škola, prodavnica, izviđacki centar, kafana, ambulanta, Vila je udaljena 3 km, a od velikog jezera 3,5 km. Ka izabranim vrhovima u neposrednom okruženju vode, uglavnom, markirane staze (Janjač 1473m nv, Veliki Stolac 1673m nv, Visoka glavica 1250 m nv. i niz drugih atraktivnih a lako osvojivih vrhova: Kozji Rid, Vlasnata Glavica, Đurdjevo Brdo, Kremen, Gostilj... svi iznad 1200 mnv), sa kojih puca pogled u daleke predele Severne Crne Gore, u širokom luku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i najvećeg dela Zapadne Srbije.