Nekretnine izdavanje Beograd - Olimp

Izdavanje stana u Beogradu. Ulica Fočanska u blizini sportskog centra "Olimp". Stan povšine 40m2 u zgradi na prvom spratu. Nekretnine izdavanje Beograd kod Olimpa. Stan je odmah useljiv. Telefon: STAN JE TRENUTNO IZDAT - BEZ POSREDNIKA !

Izdavanje stanova Beograd

Stan je po strukturi jednoiposoban sadrži dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, hodnik i terasu. Orjentisan je istok - zapad pa je tako osvetljen preko celog dana tokom godine i u situacijama slabe vidljivosti (oblačnost, magla). Spoljni zidovi imaju "duplu" izolaciju - "sendvič zid" plus spoljna izolacija. Kao takav stan je u potpunosti ekološki ekonomski prihvatljiv zbog veoma male potrošnje energije prilikom grejanja ili hlađenja.

Zgrada ima pet nivoa, stan se nalazi na trećem nivou, zapravo ispod stana koji se nalazi na prvom spratu postoje još dva nivoa, nisko prizemlje i visoko prizemlje. Iznad stana postoje dva nivoa, drugi i treći sprat.

nekretnine izdavanje beograd opremljena kuhinja
izdavanje stanova beograd olimp grejanje

Opremljena kuhinja

Kuhinja je opremljena sa kuhinjskim elementima, ugradnom sudoperom, kombinovanim frižiderom, električnim šporetom sa grafitnim ringlama i rernom i ugradnim aspiratorom.

Etažno grejanje

Grejanje je etažno sa sistemom Vaillant i radijatorima. U stanu postoji i klima uredjaj marke Midea za hladjenje. Visoko kvalitetna dupla izolacija omogućava veoma malu potrošnju energije.

Telefon, Internet, Kablovska televizija