Apartmani Tarski Konaci - Smeštaj na Tari


TARSKI KONACI nalaze se u naselju Mitrovac na Tari. Tri apartmana kategorizovana sa četiri zvezdice, u blizini ski-lift, Centar dečijeg letovališta, Lovački dom, prodavnice kao i sportski tereni.

Smeštaj na Mitrovcu

Svaki apartman sastoji se od dnevne sobe, kompletno opremljenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Svi apartmani opremljeni su TV aparatom sa satelitskim digitalnim kanalima. Grejanje sa panelnim radijatorima na struju. Na Mitrovcu se nalaze tereni za mali fudbal i košarku, a postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju.

Apartman 1

.

Apartman 2

 

Apartman 3

 

Apartman 4

 

Smeštaj Mitrovac na Tari

Ceo teren na Mitrovcu i okolo Mitrovca na Tari izuzetno je pogodan za planinski biciklizam. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero Zaovine ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, vidikovac Kozija stena, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".


Odmor na Tari cene:

+ Redovna cena

Cene apartmana Tarski Konaci

Dnevni najam apartmana 30 EUR
Najam apartmana kraći od tri dana 35 EUR
Za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika cena apartmana se uvećava za 20%

+ Akcijska cena

Akcijska ponuda za odmor na Tari

Trenutno bez akcijske ponude za smeštaj na Tari